Om Gabriel Ash

Når det kommer til drivhuse, er vi eksperterne

Gabriel Ash, som er en førende designer og producent af canadisk cedertræ (på engelsk kaldet Western Red Cedar). Vi arbejder tæt sammen med mange af landets førende havedesignere og landskabsarkitekter. Tilbyder en service til branchefolk, der er uovertruffen og fremmer ekspertise inden for vores handelspartnere.

Vi kan hjælpe med design og layout af vores standard- og skræddersyede strukturer, alt sammen en del af vores service til dig. Vi udarbejder stregtegninger og planskitser, og vi tilbyder montage i forbindelse med køb af drivhus.

Hver eneste af vores drivhuse er lavet med høj kvalitet canadisk cedertræ, der er PEFC certificeret. Det betyder, at vi er ansvarlige for alt brugt træ. Dette og pleje af kvalitetshåndværk er grunden til, at vi er de eneste drivhusproducenter, der er godkendt af RHS (Royal Horticultural Society).

Alle vores drivhuse er lavet af 100% canadisk cedertræ. Hvilket betyder, at du aldrig behøver at behandle træet, hvis du ikke vil. Hvorfor? Ceder er et meget porøst træ, der fuld af egne naturlige olier. Dette tillader træet at beskytte sig selv mod elementerne og frigive fugt meget hurtigt. Det betyder, at drivhuset er vedligeholdelsesfrit.

Hver af vores drivhuse er med 3 mm hærdet sikkerhedsglas. Dette giver mulighed for bedre at forlade drivhuset, når det bliver for varmt, mens træindrammingen bevarer varmekarakteren i de kolde årstider, hvilket giver dine planter et omgivende miljø, hvor de kan trives.

Hver Gabriel Ash-drivhus er håndlavet på vores snedkeri Cheltenham. Med dedikerede snedkere, metalarbejdere og tømrere er hver af vores drivhuse skabt til ordre, og den højeste kvalitet sikres i hvert projekt.

Vores håndværkere bruger sammenføjning af Mortise og Tenon, hvilket betyder, at vores drivhuse ikke vil fordrebe deres plads over tid, og vores opbygningsproces gøres så glat som muligt. Vores kvalitetskontrol sikrer, at hver konstruktionskomponenter kontrolleres tredobbelt, inden de kører til vores lager til pakning og transport.

Vores CAD-designere bruger 3D-designsoftware til at gøre din perfekte struktur til virkelighed. Fra dette kan de øjeblikkeligt oprette nøjagtige baseplaner, som du kan følge, og sikre, at din investering har et godt fundament at sidde på.

Vores Classic- og RHS-serier er udarbejdet med automatiske ventilationssystemer, der sikrer, at dine planter er i et sikkert og velplejet miljø.

 

Vil du vide mere om Gabriel Ash produktsortimentet?

Bestil vores brochuremateriale idag, og vi afsender dig brochuren indenfor få hverdage – direkte til din adresse!

Bestil brochure »