Om Gabriel Ash

Når det kommer til drivhuse, er vi eksperterne

Gabriel Ash er en af de førende designere og producenter af drivhuse i canadisk cedertræ. Vi arbejder tæt med mange af Englands førende havedesignere og landskabsarkitekter, og vi tilbyder den bedste service og ekspertise til vores kunde og handelspartnere.

Som en del af vores service, hjælper vi med design og layout til både standard- og skræddersyede løsninger. Vi udarbejder stregtegninger og planskitser, og vi tilbyder desuden montage i forbindelse med dit køb af drivhus, hvis du ønsker det.

Alle Gabriel Ash drivhuse er lavet af canadisk cedertræ i høj kvalitet, som er PEFC certificeret. Det betyder, at vi er ansvarlige for alt træ brugt. På baggrund af dette og vores fokus på kvalitetshåndværk er vi den eneste drivhusproducent, der er godkendt af RHS (Royal Horticultural Society).

Alle vores drivhuse er lavet af 100% canadisk cedertræ, hvilket betyder, at du aldrig behøver at behandle træet. Hvorfor? Cedertræ er et meget porøst træ, der er fuld af egne naturlige olier, som tillader træet at beskytte sig selv mod det miljø, det står i og frigive fugt meget hurtigt. Gabriel Ash drivhuse er derfor vedligeholdelsesfrie og får en grålig træfarve med tiden.

Vores drivhuse bygges med 3 mm hærdet sikkerhedsglas som gør, at varme nemt kan slippe ud af drivhuset i de varme perioder, mens træprofilerne holder på varmen i de kolde perioder. Dette giver dine planter et miljø med gode vækstbetingelser.

Alle Gabriel Ash drivhuse er håndlavet på vores snedkeri i Cheltenham, England. Med dedikerede snedkere, metalarbejdere og tømrere er hvert drivhus unikt og i højeste kvalitet.

Vores håndværkere bruger Mortise og Tenon samlinger, hvilket betyder, at vores drivhuse ikke vil vride sig ud af form over tid og drivhusets montering kan lettes. Vores kvalitetskontrol sikrer, at hver drivhusdel kontrolleres tre gange, før de køres til vores lager til pakning og transport.

Vores CAD-designere bruger 3D-designsoftware til at forvandle din drivhusdrøm til realitet. Ved hjælp af softwaren kan designerne lave præcise planer for bl.a. dit drivhusfundament, så din investering får en god grobund.

Vores Classic- og RHS-serier er desuden bygget med automatiske ventilationssystemer, der sikrer, at dine planter er i et sikkert og vækstrigt miljø.

 

Vil du vide mere om Gabriel Ash produktsortimentet?

Bestil vores katalog idag, og vi afsender det indenfor få hverdage – direkte til din adresse!

Bestil katalog »